Fabricant de cabines de pintura industrials

Cabines de pintura

A Instalaciones Dursan, som experts a dissenyar, fabricar i implementar cabines de pintura industrials en qualsevol punt de Catalunya.

Estem especialitzats a crear solucions a mesura que s'adapten perfectament a les necessitats de cada client, de sectors industrials molt diversos.

Fabricació, muntatge i manteniment de cabines industrials de pintura

Oferim un ampli catàleg de sistemes de fabricació, que inclou cabines de pintura amb filtre sec o per cortines d'aigua, sistemes avançats d'aspiració i filtració de pols, instal·lacions de pintura pressuritzades i forns d'assecament de pintura. Aquestes cabines de pintat estan dissenyats per a optimitzar els processos industrials, adaptades a la producció de cada companyia.

Manteniment de cabines de pintura a Catalunya

A més de la fabricació i el muntatge, proporcionem un servei integral de manteniment. Aquest servei assegura l'eficiència i durabilitat a llarg termini de les nostres instal·lacions. És una part fonamental del nostre compromís amb cada projecte.

Cabines de pintura per al sector d'automoció

El nostre abast d'operacions cobreix tota Catalunya. Col·laborem amb grans empreses del sector industrial com SEAT, Ford, Renault, o NISSAN. Aquesta experiència ens permet comprendre profundament les diferents necessitats i desafiaments dels nostres clients.

Muntatges industrials a mesura en tota Catalunya

Estem capacitats per dur a terme una àmplia gamma de muntatges industrials, per a sectors tan diversos com l'automoció, aeronàutica, fabricació de maquinària i indústria química. Aquesta versatilitat ens distingeix i subratlla el nostre compromís amb la innovació i qualitat.

Cada projecte és una oportunitat per a demostrar el nostre enfocament centrat en el client. Dissenyem i adaptem cabines tècniques per a complir amb les especificacions úniques de cada indústria. Apliquem la nostra experiència i coneixement tecnològic per a satisfer les exigències dels entorns productius més exigents.

El principal objectiu de Dursan és superar les expectatives dels nostres clients, formant part del seu sistema productiu, com una de les empreses capdavanteres en el disseny, fabricació, muntatge i manteniment de cabines de pintura a Catalunya.

La nostra dedicació a l'excel·lència i satisfacció del client ens converteix en el soci ideal per a qualsevol empresa a Catalunya que busqui solucions industrials d'alta qualitat i personalitzades.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍSContacta amb el nostre equip tècnic per a avaluar les necessitats del teu servei. Fabriquem i muntem forns industrials completament adaptats a les teves necessitats de producció.
VULL MÉS INFORMACIÓ