Muntatges industrials

Muntatges industrials

A Instal·lacions Dursan ens dediquem al sector metal·lúrgic, escometent tota classe de muntatges industrials a Catalunya. Fabriquem qualsevol element industrial que necessiti, a més de mecanitzats industrials a Barcelona, a Catalunya i en qualsevol punt d’Espanya.

Serveis industrials de muntatges, trasllats o manteniments a tota Catalunya

Comptem amb un equip professional especialista en muntatges industrials a Catalunya. Des de soldadors, muntadors, tubers, mecànics, ajudants o peons, cada persona que compon Instal·lacions Dursan treballa amb l’objectiu, eficàcia i amb formació continuada, per obtenir sempre el màxim grau de qualitat.

Manteniment · Muntatges · Trasllats de maquinària · Fabricació · Mecanitzats - Tota classe de sectors

Seat, Renault, Continental, Grupo Planeta... entre els clients d’Instal·lacions Dursan es troben importants empreses d’àmbit nacional i internacional, que aposten pels nostres muntatges industrials o pel servei de manteniment industrial en mecanitzats, fabricació o trasllats.

Formació i equip multidisciplinari

L’equip d’Instal·lacions Dursan està format per oficials i ajudants especialitzats en soldadura, muntatge i mecànica industrial, caldereria, electricitat, fresat o tornejat, entre altres àrees de mecanitzat i manteniment industrial.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍSContacta amb el nostre equip tècnic per a avaluar les necessitats del teu servei. Fabriquem i muntem forns industrials completament adaptats a les teves necessitats de producció.
VULL MÉS INFORMACIÓ