Manteniment i muntatges industrials a Barcelona

Muntatges industrials a Catalunya

Serveis industrials de muntatges, trasllats o manteniments a tota Catalunya.

Muntatges industrials a Catalunya

A Instal·lacions Dursan ens dediquem al sector metal·lúrgic, escometent tota classe de muntatges industrials a Catalunya. Fabriquem qualsevol element industrial que necessiti, a més de mecanitzats industrials a Barcelona, a Catalunya i en qualsevol punt d’Espanya.

Manteniment · Muntatges · Trasllats de maquinària · Fabricació · Mecanitzats

Comptem amb un equip professional especialista en muntatges industrials a Catalunya. Des de soldadors, muntadors, tubers, mecànics, ajudants o peons, cada persona que compon Instal·lacions Dursan treballa amb l’objectiu, eficàcia i amb formació continuada, per obtenir sempre el màxim grau de qualitat.

Tota classe de sectors

Seat, Renault, Continental, Grupo Planeta... entre els clients d’Instal·lacions Dursan es troben importants empreses d’àmbit nacional i internacional, que aposten pels nostres muntatges industrials o pel servei de manteniment industrial en mecanitzats, fabricació o trasllats.

Formació i equip multidisciplinari

L’equip d’Instal·lacions Dursan està format per oficials i ajudants especialitzats en soldadura, muntatge i mecànica industrial, caldereria, electricitat, fresat o tornejat, entre altres àrees de mecanitzat i manteniment industrial.

Instal·lacions Dursan

  Calle Reis Catòlics 85,
Sabadell , 08204, (Barcelona)

  93 697 20 77

  666 16 13 02