Mudances i trasllats de maquinària

Mudances i trasllats de maquinària a Barcelona

Necessita canviar d’instal·lacions? Busca una empresa de mudances i trasllats de maquinària que cobreixi el servei de forma integral? Instal·lacions Dursan serà la seva solució.

Abans d’efectuar les mudances i trasllats de maquinària, realitzem un estudi previ, per planificar el servei, de tal manera que la maquinària estigui sempre a les millors mans.

Servei de trasllats i mudances a Barcelona de maquinària industrial i instal·lacions

Maquinària pesant, instal·lacions completes, línies de producció… traslladarem tot l’equipament de forma ràpida, ajustant-nos als temps marcats, perquè la seva activitat industrial pugui activar-se al més aviat possible.

A més de mudances i trasllats de maquinària, realitzem el manteniment i fabricació industrial, de manera que podem avaluar si la maquinària necessita algun servei o recanvi per a la seva posada en punt a les noves instal·lacions.

Trasllats industrials de multimarcacions: Qualitat i garantia a cada treball

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍSContacta amb el nostre equip tècnic per a avaluar les necessitats del teu servei. Fabriquem i muntem forns industrials completament adaptats a les teves necessitats de producció.
VULL MÉS INFORMACIÓ