Muntatge i desmuntatge industrial de maquinària

Muntatge i desmuntatge industrial de maquinària

El trasllat, muntatge o desmuntatge industrial de maquinària requereix personal qualificat i amb experiència, maquinària específica i equipament logístic adequat a grans volums de pes i mida. A Instal·lacions Dursan comptem amb tot el que necessita.

Trasllats de maquinària i línies industrials: servei de muntatge i desmuntatge

Des del muntatge i desmuntatge de maquinària nova, fins a trasllats i mudances de maquinària industrial, podem desplaçar i muntar la maquinària de múltiples empreses de diferents sectors.

Trasllat de línies industrials

Amb la nostra ajuda, traslladarà amb èxit la maquinària. Posem a la disposició del client un equip tècnic que realitzarà un estudi previ al muntatge i desmuntatge de maquinària, avaluant modificacions, millores o reparacions necessàries, si fos precís. Emprem per això l’última tecnologia del sector aplicat al muntatge i desmuntatge de maquinària o instal·lacions industrials.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍSContacta amb el nostre equip tècnic per a avaluar les necessitats del teu servei. Fabriquem i muntem forns industrials completament adaptats a les teves necessitats de producció.
VULL MÉS INFORMACIÓ