Forns industrials

Forns industrials

A Instalaciones Dursan, som una empresa de muntatges industrials a Barcelona que està especialitzada en la fabricació i muntatge de forns industrials a tota Catalunya.

Ens ocupem de la fabricació, el muntatge i el manteniment de tota mena de forns industrials

Ens distingim no només per la nostra capacitat per a lliurar solucions de muntatge d'alta qualitat i completament adaptades, sinó també pel nostre compromís amb el manteniment i la capacitat de fabricació de qualsevol element industrial que una fàbrica pugui requerir, sigui com a recanvi o com a part integral del nostre servei de manteniment industrial.

Fabricant de forns industrials per a automoció amb serveis de muntatge i manteniment

Entre les empreses que confien en els nostres serveis de fabricació, muntatge i trasllats industrials, es troben importants marques a escala nacional i internacional, com Seat, Renault, Continental, i Grupo Planeta; companyies que aposten per l'alt grau de qualitat i seguretat que aportem a tots els projectes que realitzem.

Empresa de muntatges industrials amb àmplia capacitació

Disposem d’un equip de professionals altament qualificats en diverses especialitats, des de soldadors i muntadors fins a tuberos, mecànics, ajudants i peons.

Tot l'equip treballem amb un enfocament centrat a aconseguir la màxima qualitat i eficàcia, recolzats en una formació contínua que ens permet mantenir-nos actualitzats amb les últimes tendències i tecnologies del panorama industrial.

Fabricant de forns industrials

El nostre catàleg de forns industrials és variat, incloent-hi forns de maçoneria de llenya o fang, forns estàtics elèctrics o a gas, forns rotatius amb safates giratòries per a una cocció homogènia, i fermentadores amb opcions de ventilació i humidificació.

Aquesta diversitat ens permet atendre un ampli espectre de necessitats industrials, assegurant sempre un resultat òptim.

A més, la nostra oferta de serveis no es limita a la instal·lació. A Dursan, entenem la importància del manteniment regular per a assegurar l'òptim funcionament i la durabilitat dels equips industrials.

Per això, oferim un servei de manteniment integral i la fabricació a mesura de qualsevol element industrial necessari, ja sigui com a part d'aquest manteniment o com a recanvis específics. Això ens permet oferir una solució completa i personalitzada als nostres clients, garantint no només la instal·lació de forns industrials de primera qualitat, sinó també el seu manteniment i rendiment a llarg termini.

Muntatges industrials a mesura en tota Catalunya

En conclusió, Instalaciones Dursan és el seu soci de confiança a Catalunya per a tots els aspectes relacionats amb forns industrials, des de la fabricació i muntatge fins al manteniment i fabricació de components industrials. El nostre equip, experiència i compromís amb la qualitat ens posicionen com a capdavanters en el sector, llestos per a portar el seu projecte industrial al següent nivell.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍSContacta amb el nostre equip tècnic per a avaluar les necessitats del teu servei. Fabriquem i muntem forns industrials completament adaptats a les teves necessitats de producció.
VULL MÉS INFORMACIÓ